Buffet (forslag 1)
FORRET
Serano skinke
Fisketerrin – med citroncreme
Lakserilette på salat, dild og citron
HOVEDRETTER
Urtestegt nakkesteg
Pestostegt kalvecuvette
Mixed salat – med dressing
Tomatsalat med oliven
Skysovs
Bagekartofler
Inkl. brød og smør
DESSERTER
Brie – med druer
Nøddetærte - med creme fraiche
Pris pr. pers. kr. 318,-
Ret til prisændringer forbeholdes
Bordreservation
Tlf. 64 83 10 51 · Mail.: olemkro@gmail.com
Buffet (forslag 2)
FORRETER
Røget tun – med pimentpesto
Røget okseinderlår
Røget laks – med røræg
HOVEDRETTER
Kalkun – i baconsvøb
Braiseret oksecuvette
Mixed salat – med dressing
Coleslaw
Hasselback kartofler
Whiskeysauce
Inkl. brød og smør
DESSERTER
To slags ost – med marinerede valnødder
Brownie – med sød creme fraiche
Pris pr. pers. kr. 358,-
Ret til prisændringer forbeholdes
Bordreservation
Tlf. 64 83 10 51 · Mail.: olemkro@gmail.com
Buffet (forslag 3)
FORRETTER
Varmrøget laks – med rygeostcreme
Oksecarpaccio – med parmasan
Rejesalat
HOVEDRETTER
Helstegt kalv eller oksefilet
Kalkunbryst – fyldt med soltørrede tomater
Pasta – med flødesauce og bacon
Mixed salat – broccolisalat hvidvinsskysauce og stegte kartofler
Grilltomat
Rødvinssauce
Inkl. brød og smør
DESSERTER
Nøddetærte
To slags oste – med marinerede vanødder
Pris pr. pers. kr. 418,-
Ret til prisændringer forbeholdes
Bordreservation
Tlf. 64 83 10 51 · Mail.: olemkro@gmail.com