Helaftens-arrangement

Helaftens-arrangement 1

Min. 10 pers. (Menuforslag)

VELKOMSTDRINK
Mørkenborg special

FORRETTER
Tarteletter – med høns i asparges
Fisketerrin – med salat og dildcreme
Røget skinke – med asparges og pesto
Lakserillette – på sprød salat, citron og dild

HOVEDRETTER
Kalvesteg stegt som vildt med hvide kartofler, surt, waldorfsalat, tyttebærsyltetøj og flødesauce
Urtestegt nakkefilet – med whiskeysauce dagens garniture og stegte kartofler
Stegt kalkun svøbt i bacon med paprikasovs, friske grøntsager og stegte kartofler

DESSERTER
Frisk frugt – med råcreme
Nøddekage – med vanilleparfait
3 slags is – med frisk frugt.

NATMAD
Aspargessuppe
Klar suppe
Biksemad
Hotdogs
Frikadeller – med kartoffelsalat
Crossianter – med 2 slags salater
Inkl. husets vine, øl, vand, kaffe m. kransekage
Samt 3 cl. Cognac el. likør

Kr. 778,- pr. pers.
Ret til prisændringer forbeholdes

Bordreservation
Tlf. 64 83 10 51 · Mail.: olemkro@gmail.com



Helaftens-arrangement 2

Min. 10 pers. (Menuforslag)

VELKOMSTDRINK
Mørkenborg special

FORRETTER
Rejecocktail
Varmrøget laks – med rygeostcreme
Seranoskinke – med asparges og pesto

HOVEDRETTER
Kalvecuvette – med røget svampesauce, dagens garniture og stegte kartofler
Helstegt oksefilet – med syltede rødløg, friske grøntsager, stegte kartofler og rødvinssauce
Svampefarseret svinemørbrad – med krydderurtesauce, dagens garniture og ristede kartofler

DESSERTER
Brownie – med vaniliepafait og coulis
Jordbærconsomme – med rørt is
Cheesecake – med kaffecreme

NATMAD
Aspargessuppe
Klar suppe
Biksemad
Hotdogs
Frikadeller – med kartoffelsalat
Crossianter – med 2 slags salater
Inkl. husets vine, øl, vand, kaffe m. kransekage
Samt 3 cl. Cognac el. likør

Kr. 848,- pr. pers.
Ret til prisændringer forbeholdes

Bordreservation
Tlf. 64 83 10 51 · Mail.: olemkro@gmail.com


Helaftens-arrangement 3

Min. 10 pers. (Menuforslag)

VELKOMSTDRINK
Mørkenborg special

FORRETTER
Fisketallerken – med varmrøget laks rødtungefilet, rejer og rygeostcreme
Hummersuppe – med cognacflamberede krebsehaler og dild
Oksecarpaccio

HOVEDERETTER
Kronhjort – med syltede rødløg, tyttebærsyltetøj, dagens garniture, timianstegte kartofler og druesuace
Kalvefilet – med cognacflamberede krebsehaler, friske grøntsager, ristede kartofler og hummersauce
Oksemørbread – med grilltomat, friske grøntsager, svampe, whiskeysauce og ristede kartofler

DESSERTER
Nøddekurv – med flødeis eller sorbet
Gato Marcel – med vanilliepafait og coulis
1/2 ananas – med frisk frugt og rørt is

NATMAD
Aspargessuppe
Klar suppe
Biksemad
Hotdogs
Frikadeller – med kartoffelsalat
Crossianter – med 3 slags salater
Inkl. husets vine, øl, vand, kaffe m. kransekage
Samt 3 cl. Cognac el. likør

Kr. 898,- pr. pers.
Ret til prisændringer forbeholdes

Bordreservation
Tlf. 64 83 10 51 · Mail.: olemkro@gmail.com