Månedsmenu

 

Månedsmenu
April

6. april til 29. april 2018

Forret

Svampe risotto serveret med smørstegt brød

Hovedretter

Ossobuco serveret i sauce af fonden, krydderurter og kartoffelmos

Dagens fangst, med sauce mousseline
hvide kartofler og dagens grønt

(kan serveres som forret)

Dessert:

Panna cotta med saltkaramel

1 Ret      kr. 238.-
2 Retter  kr. 298.-
3 Retter  kr. 348.-
4 Retter  kr. 398.-

Månedsmenu
Maj/Juni

Forret

TAPAS
Grillet grønne asparges med parmasanost
Røget svinemørbrad med røræg og purløg
Tun mousse med rejer

Hovedretter

Fyldt rødspætte med hvide kartofler, grønne asparges og hummersauce

Mørbrad eller filet fra a la cartekort

Dessert

Pære belle Helene på ny

1 ret        kr. 238,00
2 retter    kr. 298.00
3 retter    kr. 358,00