Månedsmenu

 

Månedsmenu
September – Oktober

1. september til 4. oktober 2017

Forret:

Hummer bisque med krebsehaler brød og smør

Hovedretter:

Dagens fangst med hvide kartofler dagens grønt og safransauce(kan serveres som forret)

Okse tournedos med dagens garniture, rødvinssauce og timianristede kartofler

Dessert:

Brombær kogt pære med is og karameliserede nødder

1 Ret      kr. 238.-
2 Retter  kr. 298.-
3 Retter  kr. 368.-
4 Retter  kr. 418.-

Månedsmenu
Oktober – November

5. oktober til 12. november 2017

Forret:

Vildtpate med sauce Cumberland,sprød salat, appelsin og druer

Hovedretter:

Dagens fangst med dagens grønt, hollanddaise sauce og hvide kartofler (kan serveres som forret)

Krondyrmedallion med vildtsauce, rodfrugter, surt, sødt og hvide kartofler

Dessert:

Marcipanbagt æble med is, pure og syltede nødder

1 Ret      kr. 238.-
2 Retter  kr. 298.-
3 Retter  kr. 358.-
4 Retter  kr. 418.-