Månedsmenu

 

Månedsmenu
Oktober – November

5. oktober til 12. november 2017

Forret:

Vildtpate med sauce Cumberland,sprød salat, appelsin og druer

Hovedretter:

Dagens fangst med dagens grønt, hollanddaise sauce og hvide kartofler (kan serveres som forret)

Krondyrmedallion med vildtsauce, rodfrugter, surt, sødt og hvide kartofler

Dessert:

Marcipanbagt æble med is, pure og syltede nødder

1 Ret      kr. 238.-
2 Retter  kr. 298.-
3 Retter  kr. 358.-
4 Retter  kr. 418.-

Månedsmenu
November – December

16. november til 30. december 2017

Forret:

Varmrøget laks på sprød salat med mandler, appelsin og dilddip

Hovedretter:

Kalvesteak med dijonsauce, dagens garniture og pommes anna

Dagens fangst med hvide kartofler frisk grønt og safransauce (kan serveres som forret)

Dessert:

Hjemmelavet skildpadde/baileyis med syltede nødder.

1 Ret      kr. 238.-
2 Retter  kr. 298.-
3 Retter  kr. 348.-
4 Retter  kr. 398.-