Nytårsarrangement 2018

Kl. 17.45
Velkomstdrink og dronningens nytårstale

MENU

FORRET
Sprængt andebryst serveret med selleripure, smørdampede urter.
Syltede bær, brød og smør

MELLEMRET
Ovnbagt laks med stuvet spinat
Citron Garnite 

HOVEDRET
Kalvemedallionner med rosenkål, svampe, savoykål, grillet porre,
Kartoffel gratin og estragonsauce.

DESSERT
Chokolademousse på bund af marengs med brændt
hvid chokolade og sprød hjemmelavet kiks.

Kl. 24.00 SKÅL
Champagne, kransekage og druer

Kl. O2.00 NATMAD
Aspargessuppe med friskbagt flutes Kr. 798,- per person.
Dobbeltværelse incl. Morgenmad kr. 550,-

MUSIK Tom ”VOM” Frederiksen

Bustransport fra Odense station med opsamling ad
Rugårdsvej pr. person retur kr. 50,-

UD AF HUSET
2 retter kr. 298,-
3 retter 348,-
4 retter 398,-