Månedsmenu

Månedsmenu
4. oktober til 18. november
(OBS: menu ændres 22. nov. se nederst)

Forret
Fransk løgsuppe

Hovedretter
Krondyrmedallioner med hvide kartofler, tyttebær, Waldorffsalat, agurkesalat og vildtsauce.
Dagens fangst med årstidens friske grønt, hvide kartofler og safransauce (kan serveres som forret)

Dessert
Crème Brûlée serveret med knust skovbærmarengs og chokoladegitter

1 ret kr. 238,-
2 retter kr. 298,-
3 retter kr. 358,-
4 retter kr. 408,-

Månedsmenu
22. November – 31. december 2018

Forret
Varmrøget laks på sprød salat med rygeostcreme, citron og dild

Hovedretter
Fyldt svinemørbrad med sauce af egen fond, hvide kartofler og årstidens
grønt.
Fyldt rødspætte med hvide kartofler, hummersauce, citron og dild

Dessert
Desserttallerken eller ris a la mande med kirsebærsauce

1 ret kr. 238,-
2 retter kr. 298.,-
3 retter kr. 358,-