Månedsmenu

06. juli til 30. juli
(se næste måneds menu nederst)

Månedsmenu 06. juli – 30. juli

Forret
Laksemousse med krebsehaler på plukket salat, krydderurtecreme, brød og smør

Hovedretter
Dagens fangst med årstidens grønt spinatfløde og nye kartofler Rosastegt Kalveculotte serveret med friske grøntsager, nye kartofler og estragonsauce.

Dessert
Friskesommerbær i vanilieskum med sorbet og mynthe.

1 ret kr. 238,-
2 retter kr. 308,-
3 retter kr. 368,-

Næste måneds menu 01. august – 29. september

Forret
Tapastallerken: Røget skinke med melon. Laksemousse på salat, citron og dressing. Røget andebryst med selleripuré. Brød og smør.

Hovedretter
Rosastegt kalvefilet med stegte kartofler, portvinssauce og årstidens grønt. Paneret eller meuniurestegt rødspætte, hvide kartofler, smør-eller persillesauce.

Dessert
Cheesecake med Baileys frisk frugt og coulis

1 ret kr. 238,-
2 retter kr. 308,-
3 retter kr. 368,-