Månedsmenu

01. august til 29. september
(se næste måneds menu nederst)

Månedsmenu 01. august – 29. september

Forret
Tapastallerken: Røget skinke med melon. Laksemousse på salat, citron og dressing.
Røget andebryst med selleripuré.
Brød og smør.

Hovedretter
Rosastegt kalvefilet med stegte kartofler, portvinssauce og årstidens grønt.
Paneret eller meuniurestegt rødspætte, hvide kartofler, smør-eller persillesauce.

Dessert
Cheesecake med Baileys frisk frugt og coulis

1 ret kr. 238,-
2 retter kr. 308,-
3 retter kr. 368,-

Næste måneds menu 03. oktober – 17. november

Forret
Plukket vildt laks på sprød salat med råmarinerede tranebær.
Brød og smør.

Hovedretter
Krondyrfilet med hvide og brunede kartofler, vildtsauce, waldorfsalat, rysteribs og agurkesalat.
Dagens fangst med frisk grønt og safransauce.

Dessert
Langtidsbagte blommer i maderia med vanilieis og crumble.

1 ret kr. 238,-
2 retter kr. 308,-
3 retter kr. 388,-