Månedsmenu

4. april til 28. juni
(se næste måneds menu nederst)

Forret
Smørstegte grønne asparges med rejer, ramsløgmayo og plukket salat
Brød og smør

Hovedretter
Dagens fangst serveret med årstidens grønt purløgsbeurreblanc og hvide kartofler (kan serveres som forret)
Oksemørbrad med ristede svampe og frisk spinat syltede rødløg, pommes røsti og sauce bordelaise

Dessert
Rabarber consumee serveret med hvid chokoladeis  

1 Ret kr. 238,-
2 Retter kr. 308.-
3 Retter kr. 378.-

Næste måneds menu

Månedsmenu 06. juli – 30. august

Forret
Laksemousse med krebsehaler på plukket salat, krydderurtecreme, brød og smør

Hovedretter
Dagens fangst med årstidens grønt spinatfløde og nye kartofler Rosastegt Kalveculotte serveret med friske grøntsager, nye kartofler og estragonsauce.

Dessert
Friskesommerbær i vanilieskum med sorbet og mynthe.

1 ret kr. 238,-
2 retter kr. 308,-
3 retter kr. 368,-