Selskaber ud af huset

Forretter

Tarteletter
– med høns i
asparges

Rejecocktail
– med kaviar og dressing

Røget tun
– med tomatdressing og citron

Fiskesoufflé
– med salat og
vilde ris

Røget skinke
– med asparges og pesto

Stegt laks
– med safransovs, urter og vilde ris

Røget laks
– med rævesovs, asparges og citron

Pestomarinerede rejer
– med urtedressing, piment og rødløg

Røget Dyrekølle
– med ristet svampe, tranebærkompot og urtedressing

Fisketallerken
– med røget laks, rejer, rødtunge og hummerdressing

Varmrøget laks
– med krebsehaler, asparges og citroncreme

Hvidløgsstegte tigerrejer
– med piment, dild og pernoddressing

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt
– med hvide/brunede kartofler, waldorfsalat, ½ æble, surt, bønner og flødesovs

Krydderskinke
– med mild sennepssovs, friske grøntsager og pommes rissoles

Rødvins braiseret kalvetyksteg
– med friske grøntsager, ½ bagt hvidløg, råstegte kartofler og rosmarinsovs

Flæskesteg
– med rødkål, ½ æble, hvide/brunede kartofler, surt og flødesovs

Gammeldags oksesteg
– med perleløg, gulerødder, bønner, surt og skysovs

Helstegt oksefilet
– med rødløgskompot, friske grøntsager, pommes rissolés og rødvinssovs

Stegt unghanebryst
– med estragonflødesovs, friske grøntsager, og pommes rissoles

Kalvefilet
– med cognacflamberede krebsehaler, friske grøntsager, pommes rissoles og hummersovs

Stegt andebryst
– med orangesovs, æblekompot, friske grøntsager og råstegte kartofler

Indbagt svinemørbrad
– med rødløgskompot, friske grøntsager, pommes rissoles og timianskysovs

Dyreryg
– med hvide/brunede kartofler, waldorfsalat, ½ pære, surt, bønner og flødesovs

Fyldt oksefilet
– med grilltomat, friske grøntsager, pommes rissoles og rødvinssovs

Indbagt oksemørbrad
– med grilltomat, friske grøntsager, svampe, råstegte kartofler og rosmarinskysovs

Fyldt perlehøne
– med svampe flan, friske grøntsager,
pommes rissoles og tomat-timinaskysovs

Kalvemørbrad
– rullet i krydderurter med fedtnet, friske grøntsager, pommes rissoles, svampe og brombærsovs

Supper

Klar suppe
– med kød – melboller og frisk urter

Flødelegeret svampesuppe
– med creme fraiche og persille

Hummersuppe
–  med cognacflamberede krebsehaler, flødeskum og dild

Desserter

Frisk frugtsalat
– med råcreme og hasselnøddeflager

Jordbærparfait
– med coulis og frisk frugt

Cheese cake
– med coulis og frisk frugt

Fromage
(citron, appelsin, rom)
– med frisk frugt

Nøddekurv
– med 3 slags sorbet, frisk frugt og iscreme

Desserttallerken
– med kage, sorbet, coulis og hejmmelavet vaniljeis

Kold consomme
(jordbær, rabarber, brombær)
– med hvid chokolademousse eller hjemmelavet vaniljeparfait

Skovbærroulade
– Med nøddekrans, coulis og orangemousse

Hjemmelavet marcipanparfait
– med frisk frugt og coulis

Pernodflamberede figner
– med rørt is og mandler

½ ananas
– med frisk frugt og rørt is

Grand Marnier flamberede brombær
– med rørt is og mandler



 

Buffetforslag

Buffet 1

Pris pr. person
kr. 238.-

Fiskesoufflé
– med citroncreme

Røget laks
– med røræg

Roastbeef
– med peberrod

Helstegt nakkefilet

Pestobagt kalvecuvette

Mixed salat
– med dressing

Tomatsalat
– med oliven

Bagekartofler
– med kryddersmør

Brie
– med druer

Mazarintærte

Inkl. brød og smør

Buffetforslag

Buffet 2

Pris pr. person
kr. 298.-

 Lakseroulade
– med rygeost

Pestomarinerede
rejer

Røget skinke
– med melon

Kalkun i
baconsvøb

Soya-marineret
oksesteg

Mixed salat
– med dressing

Tomatsalat
– med oliven

Bagekartofler
– med kryddersmør

2 slags ost
– med marinedere
valnødder

Chokoladekage
– med sød
creme fraiche

Inkl. brød og smør

Buffetforslag

Buffet 3

Pris pr. person
kr. 348.-

Røget skinke
– med asparges
og rødløg

Ovnbagt fisk
– med oliventapenade

Carpaccio
– med råmarinerede
urter

Braisseret oksecuvette
– med hvidløg
og timian

Kalkunbryst fyldt med soltørrede tomater

Pasta
– med laks
og bacon

Tomatsalat
– med oliven

Tiramisu

2 slags oste
– med marinerede
valnødder

Chokoladekage
– med sød
creme fraiche

Inkl. brød og smør