Selskabsmenu

Selskabskort

Forretter

Rejecocktail

Varmrøget laks
– med rygeostcreme

Tarteletter
– med høns i asparges

Isingmedaljon
– med jordskokkecreme og krebsehaler

Fisketerrin
– med salat og dildcreme

Røget skinke
– med asparges og pesto

Stegt laks
– med safransauce, urter og vilde ris

Gravad laks
– på ristet brød med rævesauce

Røget dyrekølle
– på sprød salat og tranebærchutney

Fisketallerken
– med varmrøget laks, rødtunge, rejer og rygeostcreme

Oksecarpaccio
– med parmasan

Nyrøget kalveinderlår
– med salsamarinerede champignon

Hummersuppe
-med cognacflamberede krebsehaler og dild

Hovedretter

Urtestegt nakkesteg
– med whiskysauce, dagens garniture og stegte kartofler

Kalvesteg stegt som vildt
– med hvide/brunede karfoflter, surt, waldorff salat, tyttebærsyltetøj og vildtsauce

Kalvecuvette
– med røget svampesauce, dagens garniture og stegte kartofler

Flæskesteg
– med rødkål, hvide/brunede kartofler, surt, franske kartofler og skysovs

Gammeldags oksesteg
– med glaserede perleløg, hvide kartofler, surt, dagens garniture og skysovs

Stegt kalkun svøbt i bacon
– med med paprikasovs, friske grøntsager og stegte kartofler

Kalvefilet
– med cognacflamberede krebsehaler, friske grøntsager, ristede kartofler og hummersauce

Stegt andebryst
– med orangesauce, friske grøntsager og honningristede kartofler

Kronhjort
– med syltede rødløg, tyttebærsyltetøj, dagens garniture, timianristede kartofler og druesauce

Svampefarseret svinemørbrad
– med krydderurtesauce, dagens garniture, og ristede kartofler

Oksemørbrad
– med grilltomat, friske grøntsager, svampe, whiskysauce og ristede kartofler

Urtefarseret unghanebryst
– friske grøntsager, stegte kartofler og estragonsky

Helstegt oksefilet
– med syltede rødløg, friske grøntsager, stegte kartofler og rødvinsauce

Desserter

Gato marcel
– med coulis og vanilieparfait

Frisk frugt
– med råcreme

Frisk frugt
– med jordbærparfait

Bailey cheese cake
– med kaffecreme

Fromage
(citron, appelsin eller rom)

Nøddekurv
– med flødeis eller sorbet

Desserttallerken
– med brownie, nougatroulade, coulis og vanilieparfait

½ ananas
– med frisk frugt og rørt is

Æbelmarcinpankage
– med vanilieparfait

Kastaniekage
– med coulis og sorbet

Kold jordbærconsomme
– med vanilieparfait og chokoladenet