Helaften arrangement

Helaftensarrangement 1

v/ minimum 10 personer

Nedenstående
arrangement
kr. 695.- pr person

Velkomstdrink

Mørkenborg special

 Forretter

Tarteletter
– med høns i asparges

Fisketerrin
– med salat og dildcreme

Rejecocktail
– med thousand island dressing

Varmrøget laks
– med rygeostcreme

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt
– med hvide/brunede kartofler, surt, waldorfsalat, tyttebærsyltetøj og flødesauce

Urtestegt nakkefilet
– med whiskysauce, dagens garniture og stegte kartofler

Stegt kalkun svøbt i bacon
– med paprikasovs, friske grøntsager og stegte kartofler

Desserter

Frisk frugt
– med råcreme

Baileycheese cake
– med kaffecreme

Æbelmarcipankage
– med vaniljeparfait

Natmad

Aspargessuppe

Klar suppe

Biksemad

Hotdogs

Frikadeller
– med kartoffelsalat

Croissanter
– med 3 slags salater

Inkl. husets vine, øl, vand, kaffe m/ kransekage
samt 3 cl. cognac eller likør

Helaftensarrangement 2

v/ minimum 10 personer

Nedenstående
arrangement
kr. 758.- pr person

Velkomstdrink

Mørkenborg special

Forretter

Røget skinke
– med asparges og pesto

Stegt laks
– med safransauce, urter og vilde ris

Varmrøget laks
– med rygeostcreme

Hovedretter

Kalvecuvette
– med røget svampesauce, dagens garniture
og  stegte kartofler

Helstegt oksefilet
– med syltede rødløg, friske grøntsager,, stegte kartofler og rødvinsauce

Svampefarseret
svinemørbrad
–  med krydderurtesauce, dagens garnitureog ristede kartofler

Desserter

Gato Marcel
– med coulis og
vanilieparfait

½ ananas
– med frisk frugt og rørt is

Kastaniekage
– med coulis og sorbet

Natmad

Aspargessuppe

Klar suppe

Biksemad

Hotdogs

Frikadeller
– med kartoffelsalat

Croissanter
– med 3 slags salater

Inkl. husets vine, øl, vand, kaffe m/ kransekage
samt 3 cl. cognac eller likør

Helaftensarrangement 3

v/ minimum 10 personer

Nedenstående
arrangement
kr. 848.- pr person

 Velkomstdrink

Mørkenborg special

Forretter

Røget dyrekølle
– på sprød salat og tranebærchutney

Fisketallerken
– med varmrøget laks, rødtungefilet, rejer og rygeostcreme

Hummersuppe
– med cognacflamberede krebsehaler og dild

Hovedretter

Kronhjort
– med syltede rødløg, tyttebærsyltetøj, dagens garniture, timianstegte
kartofler og druesauce

Kalvefilet
– med cognacflamberede krebsehaler,
friske  grøntsager, ristede
kartofler og hummersauce

Oksemørbrad
– med grilltomat, friske grøntsager, svampe, whiskysauce og ristede kartofler

Desserter

Nøddekurv
– med flødeis
eller sorbet

Desserttallerken
– med brownie,
nougatroulade,
coulis og vaniljeparfait

Kold
jordbærconsomme
– med vaniljeparfait
og chokoladenet

Natmad

Aspargessuppe

Klar suppe

Biksemad

Hotdogs

Frikadeller
– med kartoffelsalat

Croissanter
– med 3 slags salater

Inkl. husets vine, øl, vand, kaffe m/ kransekage
samt 3 cl. cognac eller likør