Aften

Aftenmenu
12.00 til 21.00

FORRETTER:

Dagens suppe
– med brød og smør
kr. 78.-
Tarteletter
– med høns i asparges
kr. 78.-
Rejecocktail
med dressing, citron og kaviar
kr. 128.-
Flamberede tigerrejer
– med tvist af chili/lime eller hvidløg/persille

kr. 128.-
Gravad laks
– på smørristet brød, sprød salat og rævesauce
kr. 128.-

HOVEDRETTER:

Stegt flæsk
– med persillesovs, rødbeder og hvide kartofler
Alm. kr. 158.-
Stor kr. 188.-

Kalveschnitzler
(Alle schnitzler serveres med brasede kartofler)
kr. 188.-
Wienerschnitzel
– med smørsovs, ærter og wienerdreng
Mørkenborg schnitzel
– med sauté af ærter, bacon, løg, brasede kartofler og skysovs
Stillebæk schnitzel
– med svampesovs, sauté af porre og bacon
Jægerschnitzel
– med paprikasovs, sauté af løg og svampe
kr. 188.-

Stegt laks
med årstidernes garniture, små smørstegte kartofler og valgfri sauce
(hollandaise, beurre blanc eller kryddersmør)
kr. 238.-

Grillstegt steak
– med årstidernes garniture med valgfri kartoffel og sauce
Filet kr. 238.-
Mørbrad kr. 248.-
Saucer
– Bearnaise
– Svampe
– Peber
– Whisky
– Skysovs
Kartofler
– Gratineret kartoffelmos
– Pommes frites
– Stegte kartofler
– Hvide kartofler

DESSERTER:

Pandekage
– med vanilleis, toppet med flødeskum, chokoladesauce og nødder
kr.  78.-
Bananasplit
– med vanilieis, flødeskum og chokoladesauce
kr.  78.-
Isdessert
– med 3 slags is, chokoladesauce og frugtpuré
kr.  78.-

Gato Marcel
– med sorbet og frugtpuré
kr.  98.-

Børne menu

HOVEDRETTER:

Spaghetti
– med kødsovs
Fiskefilet
– med pommes frites
Nuggets
– med pommes frites
Frikadeller
– med kartofler og skysovs

Frit valg
kr. 78.-

DESSERT

Isdessert
– med chokoladesovs
Pandekage
– med is eller sukker og syltetøj

Frit valg
kr. 38.-